Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η τρομοκρατία, οι τραμπουκισμοί και οι φασίζουσες πρακτικές της εργοδοσίας στον Καφεναί, δεν μας φοβίζουν!



Μαθήματα, δημοκρατίας από τον «αριστερό» εργοδότη του Καφεναί.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία στον καφεναί για τους τραμπουκισμούς και τις φασίζουσες μεθόδους που χρησιμοποιεί ώστε να κάμψει τον αγώνα μας!
Την Παρασκευή 13/9 εμείς οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι του ΚΑΦΕΝΑΙ, μαζί με αλληλέγγυους πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα. Εκεί για ακόμη μια φορά η εργοδοσία προσπάθησε να μας παρεμποδίσει “στήνοντας” δικούς της ανθρώπους να παριστάνουν τους πελάτες με απώτερο σκοπό να σταματήσουν τη διαμαρτυρία μας (και όπως φάνηκε) με τον οποιοδήποτε τρόπο.

ΧΑΛΑΛΙ,ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΤΟ 
ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν όταν ο ίδιος ο λογιστής της επιχείρησης, που δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά σε αλληλέγγυο και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Επισιτισμού - Τουρισμού δημιουργώντας ένα κλίμα επίθεσης και τραμπουκισμού, στο οποίο συμμετείχαν όλοι, εξαπολύοντας εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς προς εμάς τους διαδηλωτές. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται η αστυνομία λόγω της προγραμματισμένης ομιλίας του Α. Τσίπρα που είχε προηγηθεί, με αποτέλεσμα να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση. Παρόλα αυτά η διαμαρτυρία μας συνεχίστηκε κανονικά. Το σχέδιο της εργοδοσίας να μας κάνει να σωπάσουμε και να σταματήσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας έχει αποτύχει. Η τρομοκρατία, οι τραμπουκισμοί και οι φασίζουσες πρακτικές της εργοδοσίας, δεν μας φοβίζουν! 
Εμείς οι εργαζόμενοι του καφενείου “ΚΑΦΕΝΑΙ” θα συνεχίσουμε τις παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα μέχρι να δικαιωθούμε. Καλούμε όλους να μας συμπαρασταθούν και να συμμετέχουν στο δίκαιο αγώνα μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.